dijous, 19 de desembre del 2013

Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert

S'acosten les dates nadalenques i com bons aficionats al mar tindrem sempre un toc a taula molt mariner.
Esperem que us agradin...



Ingredients:

- Escopinyes

- Crema de llet

- Oli

- Julivert

- Pebre


Preparació:

Abans de res, courem les escopinyes en un cassó fins que s’obrin.

Reservem un parell de cullerades de l’aigua de les escopinyes i la barregem amb un bon raig de crema de llet.

Fem l’oli de julivert triturant amb la batedora elèctrica unes branques de julivert amb una mica d’oli.

Servim les escopinyes tèbies o fredes, al gust de cadascú, i les cobrim amb la crema de llet i un bon raig de l’oli de julivert.

Hi moldrem per sobre una mica de pebre negre i ho acabarem amb una mica de julivert picat.

Bon profit, i bona cuina!