S'acosten les dates nadalenques i com bons aficionats al mar tindrem sempre un toc a taula molt mariner.
Esperem que us agradin...
Ingredients:
- Escopinyes
- Crema de llet
- Oli
- Julivert
- Pebre
Preparació:
Abans de res, courem les escopinyes en un cassó fins que s’obrin.
Reservem un parell de cullerades de l’aigua de les escopinyes i la barregem amb un bon raig de crema de llet.
Fem l’oli de julivert triturant amb la batedora elèctrica unes branques de julivert amb una mica d’oli.
Servim les escopinyes tèbies o fredes, al gust de cadascú, i les cobrim amb la crema de llet i un bon raig de l’oli de julivert.
Hi moldrem per sobre una mica de pebre negre i ho acabarem amb una mica de julivert picat.
Bon profit, i bona cuina!
Benvinguts al Club Skaphos Sub de Palamós !!!. Esteu convidats a formar part d'una llegenda que va començar ara fa uns quants anys de la mà d'una colla amant del mar i de les bones costums. Formar part del nostre club és tan fàcil com practicar alguna disciplina subaquàtica, només cal que ens contactis. Des d'aquest blog et posarem al dia de tendencies, et farem propostes i també et consultarem el teu parer sobre futures activitats. Bones Capbussades!!!
dijous, 19 de desembre del 2013
Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert
Etiquetas:
gastronomia
Ubicación:
Palamós, Gerona, España