diumenge, 2 de desembre del 2012

tapeta de vieira per aquestes festes

Volem fer una crida per a que ens feu arribar les vostres receptes de cara a aquestes festes.
Només us demanem una condició, heu de ser-ne els creadors i per descomptat el tema ha de ser peix o marisc.
Les anirem penjant a mida que ens les feu arribar.
Recordeu que ens caldrà una imatge!!!
Bon Profit!!!
De moment us avancem una tapeta de vieira per si voleu provar...


Ingredients: 1 brick de crema de marisc, 1 bossa de llagostins en tempura congelats, 1 copeta de xerès, tabasc..... i 1 VIEIRA!!! evidentment

Preparació: Bolcar el contingut del brick de crema de marisc en un pot. El calentem bé, pero sense que arribi a bullir. Li afegim una mica de xerès sec i unes gotes de tabasc. Remoure-ho per a que quedi ben barrejat.
D'altra banda caldrà fregir els llagostins en tempura un parell de minuts fins a que quedin ben dauradets.

Per servir la tapa ens caldrà un platet a on servirem la crema. Posarem un llagostí atravessat amb un escuradents per a facilitar agafar-lo i ho adornarem tot espolvorejant bé alguna espècie que ens agradi. Podem rematar amb una mica de ciboulette com a decoració.